omgeving

Zeeuws-Vlaanderen is een land vol contrasten. De industrie in Kanaalzone verstoort de prachtige natuur nauwelijks. De met bomen omzoomde dijken, de verborgen kreken en het bijzondere forten- en duinenlandschap zijn een genot voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt. Het natuurgebied Braakman is slechts 12 kilometer rijden. Houdt u van sneeuw en fun? Dan biedt de overdekte skipiste Snowbase in Terneuzen u sneeuwwit plezier!

van stadswal tot strand

Cultuur en traditie van oude dorpen en stadjes gaan hand in hand met zee- en strandplezier aan de kust. Het gezellige visserstadje Breskens en de Zeeuws-Vlaamse Noordzeekust vindt u op circa 30 kilometer. Dichterbij vindt u het gezellige winkelhart Terneuzen en het historische stadje Hulst. Een wandeling over de unieke stadswallen is absoluut de moeite waard.

vlaanderen

Ook Vlaanderen heeft veel te bieden. In het prachtige middeleeuwse Gent bent u binnen een half uur. De Vlaamse cultuursteden Brugge en Antwerpen zijn circa 60 kilometer rijden.

imponerend decor

Zoekt u een unieke belevenis dichterbij huis? Een wandeling langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen, met de enorme containerschepen en alle bedrijvigheid daaromheen, biedt u een voortdurend wisselend maar imponerend decor.

 

Realisatie: TiDi Graphics